Persoonlijke service

Garage Van Hees is sinds 1980 een gevestigde waarde in Ravels en omstreken. Door deze jarenlange ervaring bieden wij een uitstekende service aan hoge kwaliteit waarbij de klant centraal staat.

Met een gepassioneerd team, een moderne infrastructuur en een ongekende gedrevenheid zijn we klaar om ook in de toekomst een duurzame partner te zijn voor uw mobiliteit.

U wordt persoonlijk en snel onthaald. Klanten worden hier nog steeds bij naam genoemd en niet herkend aan de nummerplaat. Wij bieden u een totaalpakket aan: verkoop – onderhoud – herstelling en carrosserie.

Onderhoud & Herstelling

Bij ons kan u terecht voor het onderhoud van uw wagen. Ook alle herstellingen en carrosseriewerken voeren wij uit. Wij bieden ook een breed assortiment accessoires aan zoals o.a. trekhaak – armsteun – reinigingsmiddelen enz. Ons team is gespecialiseerd in Renault en Dacia, maar ook andere merken zijn meer dan welkom in onze werkplaats.

De garage is uitgerust met de modernste gereedschappen en diagnosetoestellen om een kwalitatieve en professionele naverkoopdienst van uw wagen te garanderen. Tijdens het onderhoud of de herstelling kan u wachten in onze wachtruimte met gratis wifi en diverse tijdschriften.

Ook staat er steeds een kop koffie klaar. Er kan gebruik gemaakt worden van onze fietsuitleendienst. U kan ook steeds een vervangwagen reserveren.

Aanbod Tweedehandswagens

Interesse in het aankopen van een Renault of Dacia? Onze verkopers staan voor u klaar. Ook hier bieden wij een totaalpakket aan en kan u van al onze diensten gebruik maken o.a. financiering, onderhoudscontract, Private lease enz.

Ook beschikken we over een breed assortiment tweedehandswagens in verschillende prijsklassen.

Bij ons koopt u een wagen aan een correcte prijs. U krijgt bovendien 1 jaar garantie op mechanische en elektronische problemen. Koopt u bij ons een tweedehandsvoertuig, dan geniet u van een gewaarborgde kwaliteit, een volledig in orde gesteld voertuig en de overhandiging van de Car-Pass.